Καθαρισμός Στρωμάτων

  • Περνάµε το 1/3 της ζωής µας στο στρώµα µας! Αν δεν το συντηρήσουμε, αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον ανάπτυξης ακάρεων, µυκήτων, βακτηριδίων, ιών και μικροβίων.
  • AΈνα στρώµα, µετά τον πρώτο µήνα χρήσης φιλοξενεί περισσότερα από 15.000 ακάρεα, σε 4 μήνες 500.000 και σε ένα χρόνο πάνω από 1.500.000.

Ποιες θα ήταν οι επιπτώσεις στην υγεία μας αν φορούσαμε καθαρά ρούχα ωστόσο δεν κάναμε ΠΟΤΕ μπάνιο? Ανάλογοι κίνδυνοι καραδοκούν αν αλλάζουμε συστηματικά καλύμματα και σεντόνια ΑΛΛΑ δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να καθαρίσουμε το στρώμα μας. Τα άκαρεα είναι δύσκολο να τα βγάλουμε έξω από ένα στρώμα με την απλή ηλεκτρική σκούπα. Επίσης με κάθε κίνησή μας πάνω στο στρώμα η εσωτερική αλλεργιογόνος σκόνη αναταράσσεται, με αποτέλεσμα να λειτουργεί ως φυσητήρας.

Ωθώντας τα ακαρεα και τα απεκκρίματα τους και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες, ελαφρύτερες από τον αέρα, να έρχονται σε άμεση επαφή με το στόμα, τη μύτη, τα μάτια, το δέρμα μας και να επιβαρύνουν την υγεία μας με διάφορα συμπτώματα όπως: κνησμός, ερεθισμός, συνάχι, φαγούρα στη μύτη και στα μάτια, φτέρνισμα, ρινίτιδα, επιπεφυκίτιδα, σοβαρές δερματοπάθειες, πονοκεφάλους, χρόνια βρογχίτιδα, αλλεργικό άσθμα, δύσπνοια και άλλα.

Στη ΒΙOclean εγγυόμαστε καθαρά στρώµατα σε 4 σταδια!

Akari-TEST
Παίρνουμε δείγµα αλλεργιογόνου σκόνης µέσα από το στρώµα σας, και εξακριβώνουμε το βαθµό μόλυνσης που έχει υποστεί.

bioclean-akarea

Eσωτερικός βαθύς καθαρισµός
Τίναγµα-Δόνηση µε ισχυρή αναρρόφηση από το εσωτερικό του στρώµατος, µε µηχάνηµα προηγμένης τεχνολογίας που διαθέτει ειδικά φίλτρα HEPA για να συγκρατούν το 99,99% όλων των αλλεργιογόνων ουσιών, αφαιρώντας τα ακάρεα, σπόρους μυκήτων, βακτηρίδια, μικροοργανισμούς, σωματίδια σκόνης, τρίχες, νεκρά κύτταρα και όλες τις αλλεργιογόνες ουσίες, χωρίς ακτινοβολίες, ατµούς κ.α.

bioclean-deep internal caening

Καθαρισµός στρωµατόπανου Micro-splitting
Στεγνός καθαρισµός και αφαίρεση όλων των λεκέδων πάνω στην επιφάνεια του στρωµατόπανου όπως ιδρώτας, αίµα, ούρα, εµετός, λιπαρότητα κ.ά. Εφαρμόζουμε ενεργό οξυγόνο και οικολογικά καθαριστικά για να εξαλείψουν κάθε βακτήριο και οσμή. Χωρίς τη χρήση σαπουνιών, καθαριστικών αφρών, ενζύµων, διαλυτών, χλωρίου κ.ά.

OE9SG00

Προστασία
Εξουδετέρωση όλων των ακάρεων και άλλων αλλεργιογόνων ουσιών. Με προϊόντα νέας τεχνολογίας. Επιστημονικά εγκεκριμένα εξουδετερώνουν και επιβραδύνουν τη μελλοντική ανάπτυξη των ακάρεων, για ένα καθαρό και υγιεινό αποτέλεσµα μεγάλης διάρκειας.

Mattress surface micro-splitting cleaning

Η ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΒΙOclean ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΤΕ Σ’ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΤΕ.

* Σε στρώματα με επιβαρημένα επίμονους λεκέδες και μούχλα παρέχουμε πλύσιμο στρώματος με εξειδικευμένα μηχανήματα και οικολογικά καθαριστικά micro-splitting, δερματολογικά ελεγμένα χωρίς χημικά, σαπούνια και κ.α. Με αποτέλεσμα να μη χαλάει το στρώμα. Άριστα αποτελέσματα, εξολόθρευσης οσμών, μικρόβιων και αλλεργιογόνων ουσιών.

Μετά το πέρας των εργασιών μας, σας παρέχουμε δίγλωσση πιστοποίηση εργασιών.

Extra υπηρεσίες:

  • Στεγνό καθάρισμα
  • Απόσμιση
  • Προστασία