Το στρώμα μου είναι το μόνο αντικείμενο που χρησιμοποιώ κάθε μέρα, χειμώνα – καλοκαίρι, τουλάχιστον για 8 ώρες, περνώντας το 1/3 της ζωής μου πάνω σ’ αυτό χωρίς την παραμικρή συντήρηση.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΥΘΟΣ

Το στρώμα μας είναι αποδεδειγμένα, το πλέον ακάθαρτο αντικείμενο που έρχεται σε άμεση επαφή με το σώμα μας για πολλές ώρες και αποτελεί το τέλειο περιβάλλον ανάπτυξης για ακάρεα, μύκητες, βακτηρίδια, ιούς και μικρόβια.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΥΘΟΣ

Το στρώμα μου είναι καινούριο, άρα είναι καθαρό, δεν περιέχει ακάρεα και αλλεργιογόνες ουσίες και δεν έχει ανάγκη από καθαρισμό.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΥΘΟΣ

Ένα στρώμα, μετά τον πρώτο μήνα χρήσης φιλοξενεί περισσότερα από 15.000 ακάρεα, σε 4 μήνες 500.000 και σε ένα χρόνο πάνω από 1.500.000.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΥΘΟΣ

Η καθημερινή χρήση επιβαρύνει το στρώμα και το μαξιλάρι μου με διάφορα υγρά, όπως ιδρώτα, σάλια κ.α. Επιπλέον σκόνη, τρίχες, πιτυρίδα και νεκρά κύτταρα σε συνδυασμό με τη θερμότητα και την υγρασία, είναι η κύρια πηγή ανάπτυξης ακάρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων κλπ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΥΘΟΣ

Χρησιμοποιώ ειδικά καλύμματα και σεντόνια που συγκρατούν τα ακάρεα και τα αλλεργιογόνα τους μέσα στο στρώμα, άρα είμαι ασφαλής και προστατευμένος.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΥΘΟΣ

Τα καλύμματα και τα σεντόνια δεν με προστατεύουν καθόλου, καθώς δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα ακάρεα & τα αλλεργιογόνα, ακριβώς όπως δεν μπορεί να συγκρατήσει ένα δίχτυ την άμμο.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΥΘΟΣ

Τα ακάρεα, τα περιττώματά τους και όλη η αλλεργιογόνος σκόνη που είναι μέσα στο στρώμα, δεν μπορούν να έρθουν σε άμεση επαφή με το σώμα μου.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΥΘΟΣ

Με κάθε κίνησή μου στο στρώμα και στο μαξιλάρι αναταράσσεται η εσωτερική αλλεργιογόνος σκόνη, με αποτέλεσμα να λειτουργεί ως φυσητήρας που ωθεί τα ακάρεα, τα απεκκρίματά τους και την αλλεργιογόνο σκόνη απ’ ευθείας στο στόμα, τη μύτη, τα μάτια και το δέρμα μου με αποτέλεσμα να επιβαρύνουν σημαντικά την υγεία μου.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΥΘΟΣ

Το στρώμα μου είναι ακριβό, αποτελείται από φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας, ενώ αλλάζω καθημερινά σεντόνια. Άρα δεν έχει ανάγκη από καθαρισμό και συντήρηση.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΥΘΟΣ

Η ανάπτυξη των ακάρεων και των αλλεργιογόνων είναι απόλυτα φυσιολογική. Δημιουργείται από τη καθημερινή χρήση του στρώματος και δεν εξαρτάται από την ποιότητά του, το πόσο συχνά κάνω μπάνιο ή αλλάζω σεντόνια.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΥΘΟΣ

Όπως καθαρίζω και φροντίζω τα ρούχα και τα προσωπικά μου αντικείμενα, με την ίδια φροντίδα επιβάλλεται να καθαρίζω και το στρώμα μου.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΥΘΟΣ